Data Vault trainingen?

Ik krijg vaak de vraag hoe dat je het beste kunt starten met Data Vault.

Vaak wordt direct het boek ‘Modeling the Agile Data Warehouse with Data Vault (Hans Hultgren)‘ besteld, helaas een tikkeltje verouderd (2012). Of zelfs ‘Building a Scalable Data Warehouse with Data Vault 2.0 (Dan Linstedt & Michael Olschimke)‘, veel te technisch voor een beginner!

Persoonlijk raad ik een klassikale training aan, omdat je m.b.v. een whiteboard kunt sparren met (con-)collega’s uit het vak die een andere visie en/of achtergrond hebben. Zo merk je direct dat ieder groepje een ander Data Vault model maakt én er geen 100% Data Vault bestaat. Iedere implementatie is namelijk anders, dit vanwege verschillende redenen (of meningen :)).

Data Vault

 


 


 


 

3 verschillende trainingen, voor 3 verschillende soorten werkzaamheden.

Wil je het graag leren lezen? Koop een boek :)

Wil je zelf in staat zijn om ontwerpkeuzes te kunnen uitleggen?:
https://centennium-opleidingen.nl/web/advanced-data-vault-modeling-seminar-lab/

Wil je geheel zelf in staat zijn om het hele Data Vault te kunnen ontwerpen?:
https://centennium-opleidingen.nl/web/certified-data-vault-data-modeler-2/

(geen promotie hoor, maar het zijn gewoon goede DV trainingen)