Azure DocumentDB SQL Query Cheat Sheet

Mocht je binnenkort aan de slag gaan met Azure DocumentDB, ook hier heeft Microsoft (dit keer zelf) een zogenaamde cheat sheet voor geschreven. Handig! Houden we van :)

The DocumentDB SQL Query Cheat Sheet helps you quickly write queries for DocumentDB data by displaying common database queries, keywords, built-in functions, and operators in an easy to print PDF reference sheet.
 
DocumentDB supports relational, hierarchical, and spatial querying of JSON documents using SQL without specifying a schema or secondary indexes. In addition to the standard ANSI-SQL keywords and operators, DocumentDB supports JavaScript user defined functions (UDFs), JavaScript operators, and a multitude of built-in functions.
 
Write your queries faster by downloading the SQL query cheat sheet and using it as a quick reference. The SQL cheat sheet PDF shows common queries used to retrieve data from two example JSON documents. To keep it nearby, you can print the single-sided SQL query cheat sheet in page letter size (8.5 x 11 in.).
 
Download the SQL cheat sheet here: Microsoft Azure DocumentDB SQL cheat sheet 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.