Laten we samen op zoek gaan…


…naar jouw nieuwe uitdaging.

Het is 2017! Voor velen tijd voor nieuwe uitdagingen en wellicht zit je niet helemaal meer op je plek. Heel normaal, veel collega’s komen terug na vakantie met twijfels. Zit je al veel te lang bij dezelfde klant? Reistijd is eigenlijk echt niet meer te doen? Of wordt het gewoon tijd om nieuwe dingen te leren?

Dagelijks wordt je plat gebeld door recruiters en ze hebben vaak maar een of twee vacatures voor je. Niet echt veel keuze of vergelijkingsmateriaal. Bij Monkey hebben we een groot netwerk van werkgevers en klanten, we kunnen dan ook verschillende kennismakingsgesprekken voor je inplannen…mochten ze natuurlijk voldoen aan jouw eisen en wensen. Een kleine of juist grotere detacheerder? Of voor jou geen externe klanten meer, maar een mooie interne functie? Denk er rustig even over na.

Maar in plaats van contact te hebben met meerdere recruiters, laten we gaan samen zitten met een lekkere bak koffie.

Clint Huijbers