Next Step – Monkey Consultancy!

1,5 jaar geleden ben ik gestart met Monkey Recruitment B.V. om voor mezelf te bewijzen dat recruitment en detachering ook anders kan. Zonder schimmige hoge marges te nemen (welke totaal niet naar verhouding zijn), kun je namelijk ook zakendoen. Inmiddels zijn we (Vanity en ik) goed op weg in ons eigen kantoor, ‘Monkey HQ’, sinds midden november en hier houdt het natuurlijk niet op. De visie van Monkey is om ook kennis te delen en onze maandelijkse nieuwsbrief is hier een mooi voorbeeld van (ook doordat deze erg goed gelezen wordt!). In februari 2017 gaan we onze eerste training organiseren (klassikale Biml-training met Raymond Sondak) en ook dit gaat een knaller worden (beperkt aantal plekken, schrijf je dus snel in!).Een aantal maanden geleden vol trots mijn eerste medewerker/collega aangenomen, ze is een pittige maar dat wist ik al :). Wat vooral leuk is dat je samen aan iets bouwt en je het ook ziet groeien.

En dus tijd voor de volgende stap – Monkey Consultancy B.V..

Naast recruitment en detachering wil ik mijn klanten ook direct ondersteuning kunnen bieden, maar leuker, ook écht vooroplopen met de techniek. Veel bedrijven zijn reactief doordat ze reageren op aanvragen van klanten, maar wie zegt dat die klant eigenlijk wel weet wat hij/zij wil? Laat staan dat hij/zij op de hoogte is van de laatste technieken/mogelijkheden? Okay, Power BI is inmiddels al redelijk terrein aan het winnen en dat is zeker leuk om mee te nemen in je sales pitch. But…what about Azure Machine Learning? Social Media analysis? Customer Lifetime Value? IoT? Zou het niet leuker zijn om een POC te bouwen, deze te demo-en aan een klant en jouw demo vervolgens in productie te brengen? Creëer je eigen opdrachten, ik denk dat dit zeker mogelijk is.
Zitten we op één lijn? Toe aan écht een nieuwe uitdaging binnen ons vakgebied? ‘Spielerei’ is niet alleen voor hobby’s?

Laat me weten waarom jij een Monkey bent en stuur een mail naar clint.huijbers@monkeyrecruitment.nl!

Clint Huijbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.